Sponsors

Help je mee om onze muzikale ambities waar te maken?

Om op hoog niveau shows te kunnen blijven geven voor een steeds groter wordend publiek, zijn er de nodige investeringen nodig. Bijvoorbeeld in het verhogen van de kwaliteit van het koor door middel van coaching, maar ook in techniek. Zo werken wij nu met een on-ear systeem waardoor al onze 80 zangers en zangeressen plaatsonafhankelijk hetzelfde geluid ontvangen en de geluidskwaliteit nóg beter is dan voorheen het geval was. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van sponsoren.

Bovenaan ons huidige verlanglijstje staan verrijdbare en inklapbare podiumdelen (risers) die eenvoudig te vervoeren zijn van en naar optredens. Ook deze investering is niet mogelijk zonder de hulp van sponsoren.

Wil je ons helpen onze ambities waar te maken? Met jaarlijks duizenden bezoekers bieden we je uitgebreide mogelijkheden om je bedrijf onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Neem voor de diverse sponsormogelijkheden geheel vrijblijvend contact op via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen snel contact met je op.


Uw bedrijfsnaam?

Hier kunt u prettig reclame maken...

Bluepoint eCommerce

Wij realiseren & onderhouden websites voor ondernemers en verenigingen die daar zelf niet de benodigde tijd of kennis voor hebben.

"Ik heb met veel plezier de nieuwe website voor Vocal Popgroup Re-flax mogen maken en zal het koor de komende jaren alle zorgen omtrent deze website uit handen nemen". - Etienne Martens

Het beheer van uw website is een vak apart.

Deel deze pagina© Re-flax | AVG
Hosted by Maxigraphx