Over Re-flax

Re-flax is in 2001 opgericht door Bep Van der Vegt en haar gezin. De familie Van der Vegt maakt met zoon Jeffrey als songcoach en voorzitter tot op de dag van vandaag een belangrijk deel hiervan uit.

De ambitie destijds was een groot koor te worden en op hoog technisch niveau te zingen, maar ook - en minstens zo belangrijk - een koor met aandacht voor de persoonlijke kwaliteiten van een ieder afzonderlijk. Een club waarin mensen gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen. Waar iedereen zichzelf kan zijn, maar waar ook oprechte aandacht is voor elkaar.

Én dat is gelukt!

We zijn een warme, hechte, grote groep en zingen vier- tot zevenstemmig op hoog technisch niveau. Ons repertoire is zeer gevarieerd. Van het ‘Onze Vader’ in het Swahili tot ballads, musicals en popsongs. We hebben zelfs klassiek gezongen.

De meeste nummers worden uitgevoerd met een muziekband, maar ook a capella zingen en met begeleiding van een orkest gaat ons goed af.

In de afgelopen jaren hebben we bijzondere mijlpalen bereikt en zijn we uitgegroeid tot één van de beste popkoren van Nederland. Zo zijn we tweede geworden tijdens het tv-programma ‘Korenslag’ van Henny Huisman, hebben we opgetreden voor de Koninklijke familie, in poptempel Paradiso gezongen en zelfs tijdens het wereldberoemde dance event Sensation White in een bomvolle ArenA in Amsterdam. En last but not least: onze eigen jaarlijkse theatershows met telkens een ander thema en nét dat beetje extra.

Ons publiek is doorgaans razend enthousiast. En dat komt niet alleen door onze zangkunsten, maar zeker ook door uitstraling, kleding, show, choreografie, techniek en decor. Kortom: het totaalplaatje.

Deel deze pagina© Re-flax | AVG
Hosted by Maxigraphx