Songcoach

Vanaf januari 2014 is Jeffrey van der Vegt als opvolger van zijn broer Dennis, binnen de Re-flax organisatie muzikaal leider ofwel songcoach. Jeffrey heeft gedurende het hele bestaan van Re-flax deel uitgemaakt van de bassen, maar was bijvoorbeeld ook regelmatig te zien en te horen bij de a capella  groep "Karakter".

Hij is verder actief geweest in diverse commissies en weet "alles" van techniek. Alle door Re-flax volgezongen CD's en DVD's komen van zijn hand en niet zelden ook uit zijn eigen studio. Muzikale ervaring, gevoel voor humor en het streven naar technische perfectie kenmerken ook zijn manier om de zangers en zangeressen van Re-flax te coachen en inspireren.
Er werd al steeds meer aandacht besteed aan de presentatie en met name de beleving van de nummers. Een van zijn speerpunten vanaf dit jaar wordt de toepassing van de z.g. CVT techniek. Dit staat voor "Complete Vocal Techniek" en zijn manieren van stemgebruik met hun eigen karakter en regels, die worden ingedeeld aan de hand van de hoeveelheid 'metaal' die zij in hun klank hebben. Met 'metaal' wordt een luidere, directere klank bedoeld.

Links

Deze site gebruikt cookies voor het gebruik van onder meer YouTube, Google Analytics en andere diensten van derden zoals Twitter en Facebook. Deze cookies zijn nodig voor de goede werking van de website.