Repetities

De repetities vinden op donderdagavond plaats in de grote zaal van theater Cascade in Hendrik- Ido-Ambacht. Vaak worden hier ook de shows opgevoerd. Het is heel prettig om in zo’n mooie koorvriendelijke omgeving te repeteren, op te treden en te ontspannen. De repetities beginnen om 19.45 uur en duren tot 22.15 uur. Tijdens de repetities wordt van iedereen discipline en inzet verwacht maar er wordt ook gelachen.

Wekelijks wordt door de songcoach Jeffrey via de website opgegeven waar de volgende week aan gewerkt wordt. Iedereen kan (of eigenlijk, moet)  dan thuis of op welke plek dan ook de nodige aandacht geven aan de in te studeren en te repeteren nummers.

Tijdens de repetitie wordt gebruikt gemaakt van verschillende opstellingen om te repeteren. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de repetitieopstelling, waarbij de stempartijen bij elkaar staan. De opstelling die wordt gebruikt tijdens de show is de showopstelling, die vooral gericht is op de plaatsing van het geluid.

Links

Deze site gebruikt cookies voor het gebruik van onder meer YouTube, Google Analytics en andere diensten van derden zoals Twitter en Facebook. Deze cookies zijn nodig voor de goede werking van de website.