Re-flax pakt uit met 15-jarig jubileum

De concerten in oktober 2016 waren in no-time uitverkocht. Toch meemaken? Klik hier!

 

Re-flax viert feest en u kunt daarbij zijn! Ter gelegenheid van ons 15-jarige jubileum geeft Vocal Popgroup Re-flax op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016 drie spectaculaire shows in het theater van Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Zoals u van het 85-koppige popkoor gewend bent, zal er 4- tot 7- stemmig hoogwaardige zang worden geleverd in een repertoire dat varieert van ballads tot up tempo nummers.

De voorbereidingen voor de shows – waarin virtualiteit en interactie met het publiek centraal staan - zijn al in volle gang. Zo zal er op zaterdagmorgen 4 juni op de tijdelijke trap naast het Centraal Station Rotterdam een videoclip opgenomen worden voor het nummer ‘Stairway to heaven’. Deze clip zal te zien zijn in de show.

Zangtalenten in de dop worden uitgedaagd om een filmpje naar Re-flax te sturen waarin zij het nummer ‘Honey I’m good’ in hun stempartij zingen. Tijdens de shows zullen deze filmpjes getoond worden zodat de zanger of zangeres als het ware virtueel met het koor meezingt. Neem deze uitdaging aan en kijk voor meer informatie op youtube.

Het belooft een fantastisch feestje te worden dus mis het niet!

De drie shows vinden plaats op zaterdag 22 oktober (’s avonds) en zondag 23 oktober 2016 (’s middags en ’s avonds). Kaarten zijn vanaf woensdag 1 juni te bestellen op www.stichting-cascade.nl of telefonisch 078-6819230. De toegangsprijs bedraagt 15 euro per persoon.

Links