Wervelend benefietconcert voor Voedselbank

Wij hebben op donderdag 17 december een compleet uitverkocht Cultureel Centrum Cascade op haar grondvesten laten schudden met ons benefietconcert ‘Countdown to Christmas’ voor de Voedselbank in Hendrik-Ido-Ambacht.
Onder leiding van onze songcoach Jeffrey van der Vegt, slaagden wij er ook dit keer weer in om van het optreden een muzikaal feestje te maken met vier- tot zevenstemmige uitvoeringen van nummers zoals ‘A beautiful day’, ‘You raise me up’, ‘Laat het los’ en uiteraard ontbraken ook ‘Silent Night’, ‘Let it snow’ en ‘Jingle Bells’ niet. Als klap op de vuurpijl volgde een prachtige uitvoering van het nummer ‘O holy night’


Met de uitreiking van een cheque ter waarde € 2.500,- aan Dick Brouwer, voorzitter van de Voedselbank Hendrik-Ido-Ambacht, door Martin van der Vegt, voorzitter van Re-flax, kreeg de show nog een feestelijker tintje. De Voedselbank stelt wekelijks voedselpakketten beschikbaar aan mensen die voor kortere of langere tijd financieel niet rond kunnen komen. Momenteel zoekt de Voedselbank een nieuwe ruimte om het voedsel gekoeld op te slaan en de uitgifte van de pakketten te verzorgen. De opbrengsten van deze mooie avond zullen dan ook goed besteed worden aan de huur en inrichting van de nieuwe ruimte. 


Met hulp van Stichting Cascade, RvE-Techniek en RS-Evenementen was het een onvergetelijke avond voor zowel het publiek, de Voedselbank als alle mensen van Re-flax.

Links