Benefietconcert Countdown to Christmas

Op donderdag 17 december 2015 geeft Vocal Popgroup Re-flax een eenmalig benefietconcert in theater Cascade getiteld: 'Countdown to Christmas'. De opbrengst daarvan komt geheel ten goede aan de voedselbank in Hendrik-Ido-Ambacht.

Re-flax kan terugkijken op een bijzonder jaar. “Voor mij waren het zingen tijdens de Grande Parade in Dordrecht op Koningsdag voor koning Willem-Alexander en zijn gezin, onze drie uitverkochte shows in juni en het voor de tweede keer winnen van de eerste prijs tijdens “Korenslag” in Alblasserdam echte hoogtepunten” aldus de trotse songcoach van het koor Jeffrey van der Vegt.

Om ook anderen mee te laten delen in die vreugde besloot het bestuur om 2015 feestelijk af te sluiten met een eenmalig benefietconcert. De koorleden deden suggesties voor een goed doel waarbij de voedselbank in Hendrik-Ido-Ambacht uiteindelijk als meest gekozen uit de bus kwam. De show, waarvan de titel al verraadt dat in het programma wordt afgeteld naar kerstmis, is mede mogelijk gemaakt door Cultureel Centrum Cascade.

De toegangsprijs is € 15,-. Kaarten zijn te bestellen via theater Cascade of telefonisch: 078-681 92 30.

Tot ziens op 17 december, de show begint om 20.15 uur.

Links