Love Shine A Light

In deze periode van stress, angst en onzekerheid verlicht Vocal Popgroup Re-flax de wereld graag met liefde. Met passie gezongen voor iedereen die een stukje licht kan gebruiken in donkere tijden.

Waar de Waal stroomt

Wat doe je als je in tijden van social distancing niet bij elkaar kunt zijn, maar je wilt tóch met elkaar blijven zingen? Dan neem je graag de uitdaging aan om het Ambachtse volkslied 'Waar de Waal stroomt' nieuw leven in te blazen.

When Love Takes Over afgelast!

Vanwege de nieuwe gezondheidsmaatregelen die zojuist vanuit de overheid in samenwerking met het RIVM zijn aangekondigd ter bestrijding van het Coronavirus, zijn wij helaas genoodzaakt de shows 'When love takes over' op 28 en 29 maart af te gelasten.
 

Helaas komen wij er met Cascade niet uit om nieuwe data te plannen. Hun programma zit te vol en de momenten die zij nog beschikbaar hebben, passen niet in onze planning. Cascade zal de kopers waarvan zij een mailadres in hun bezit hebben, vanmiddag per mail informeren over het terugstorten van de kosten van de gekochte kaarten (minus toeslagkosten van € 1,- per kaartje).

De mensen die aan de kassa kaarten hebben gekocht en een telefoonnummer hebben achtergelaten, worden gebeld.

Aan de mensen die aan de kassa kaarten hebben gekocht en niets hebben achtergelaten, is het verzoek om zelf contact op te nemen met Cascade. Per mail of per telefoon.

Gaat die geweldige show dan helemaal niet door? Ja, natuurlijk wel! We hebben niet voor niks met het zweet op ons hoofd staan te zingen en springen! We waren er helemaal klaar voor...en zijn dat nog steeds, want we repeteren inmiddels alweer door, alleen dan op veilige afstand met z'n 80-en achter de computer.

Kortom, wij zijn -ondanks de Corona zorgen- niet onverminderd enthousiast om jullie onze kunsten te laten zien. Maar wanneer, dat is nog even de vraag


Voor nu: blijf alsjeblieft gezond, zorg goed voor elkaar en houd je aan de voorschriften.

Een virtuele hug van ons en graag tot snel ziens!

 

Open repetitie donderdag 16 april

Keek je reikhalzend uit naar de open repetitie op 13 februari? Dan moeten we je helaas vertellen dat deze is verplaatst naar donderdag 16 april! Noteer deze nieuwe datum in je agenda!
Tijdens deze avond kun je kennis maken met ons repertoire maar ook gewoon meezingen. En wie weet word je ontdekt en sta je binnenkort ook met ons te shinen! Deelname is gratis en geheel vrijblijvend! Wil je meer informatie, vul dan de gegevens (geheel vrijblijvend) in via dit formulier en zet bij de motivatie dat je graag wil komen op de open repetitieavond. Onze gastvrouw voor nieuwe leden neemt dan contact met je op.
De reden voor het uitstel is dat wij als Re-flax altijd gaan voor kwaliteit. Kwaliteit van onze shows maar ook kwaliteit van andere activiteiten zoals een open repetitie.
Na onze succesvolle Christmas Sing-a-longs zijn we als een malle aan de slag gegaan voor onze shows in maart. Veel nieuwe nummers en golden oldies die terug komen. Dat vraagt onze tijd en aandacht. Een open repetitieavond ook. Daarom besloten we om deze uit te stellen tot na de shows.
Kan je niet wachten om ons te zien? Bestel dan snel je kaarten voor de shows in maart via deze link!
Zien we je op 16 april????

Help Re-flax met sponsorkliks!

Bestel je wel eens wat bij de grote (of kleine) webshops? En draag je Re-flax een warm hart toe?  Maak dan gebruik van sponsorkliks!

Met sponsorkliks sponsor je ons, en het kost je niets extra! Bestel via deze link bij je webshop, en Re-flax ontvangt een klein bedrag. Dat helpt weer om leuke dingen te doen.

Extra voorstelling Christmas Sing Along

De eerste editie was in no-time uitverkocht! Om nog meer fans de kans te geven kerstliedjes met ons mee te zingen, geven we een extra concert op woensdag 11 december in Cascade! Wacht niet te lang met kaarten bestellen!

Kerstliedjes zingen is leuk, maar nog leuker om dit te doen samen met een groot koor. Deze avond organiseert Re-flax een laagdrempelige show voor iedereen die van zingen houdt. Zonder ‘toeters en bellen’, waarin het samen zingen en beleven centraal staat. U kunt luisteren naar een aantal Re-flax kerstklassiekers en meedoen met nummers die iedereen kent.

Kaarten kunnen besteld worden via de website van theater Cascade

Re-flax @ Middelburg VÓLkoren 2019

Voor het eerst deed Re-flax mee aan het VÓLkoren festival in Middelburg. Op de eerste zaterdag van juni traden we op met heerlijk weer op de Markt. In drie kwartier kon je alles zien wat ook in een echte Re-flax show voorbij komt: Kledingwissels, choreografie, entertainment en vooral zang!

Meer video's bekijken? Kijk ook eens in de videosectie van de site!

World Choir Games

Zoals jullie ongetwijfeld weten, gaat Re-flax in juli 2020 naar de World Choir Games, dé Olympische Spelen voor koren. Om goed voor de dag te kunnen komen, zullen wij in de komende tijd de nodige investeringen moeten doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan professionele in-ear monitoring, kleding, maar ook verrijdbare podiumdelen staan op ons verlanglijstje.

Om dit te kunnen bekostigen, zullen wij in de komende tijd een aantal ludieke activiteiten organiseren. Eentje verklappen we: een kerstvoorstelling op donderdagavond 12 december 2019 in theater Cascade! De kaartverkoop hiervoor start op 10 mei a.s. via https://theater.stichting-cascade.nl/ Wees er snel bij, want we verwachten dat de voorstelling snel uitverkocht zal zijn.
Een hele andere actie is die van de Vriendenloterij. Het is namelijk mogelijk om met jouw lot óns te steunen. Maar liefst 50% van je inleg kan gedoneerd worden aan Re-flax en het mooie is: het kost jou niets extra!

Speel je al mee met de Vriendenloterij dan is het enige dat je hoeft te doen, de Ledenservice van de Vriendenloterij bellen op het telefoonnummer 088 - 020 1020 en aan te geven dat je Stichting Vocal Popgroup Re-flax als doel kiest. Klaar!

Speel je nog niet mee met de Vriendenloterij, maar wil je kans maken op fantastische prijzen én tegelijkertijd Re-flax steunen? Ga dan naar https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm en kies bij de vraag "Welk goed doel wilt u steunen?" het antwoord "Ik steun een club of stichting naar keuze" en zoek vervolgens op "Stichting Vocal Popgroup RE-FLAX".

Super als je ons mee wilt helpen onze dromen te realiseren! Wij zien je graag tijdens één van onze voorstellingen.

Verkoop kaarten begonnen!

De verkoop van de kaarten voor de shows in maart 2020 is begonnen. De kaarten voor "When Love Takes Over" op 28 en 29 maart 2020 kun je bestellen via Theater Cascade. Kaarten voor de avondvoorstelling van 28 maart kun je bestellen via deze link. Als je kaarten wil bestellen voor de matineevoorstelling op 29 maart klik je hier, en voor de avondvoorstelling op 29 maart kun je op deze link klikken.

Autumn Proms

Ervaar de chemie tussen Vocal Popgroup Re-flax en Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH). Tijdens deze unieke show in theater Kunstmin in Dordrecht worden de mannen en vrouwen van Re-flax live begeleid door het orkest en zal er op hoog tempo gewisseld worden tussen de verschillende muziekstijlen zoals pop, rock, romantische songs en evergreens.

Vocal Popgroup Re-flax is een popkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht met 80 zangers en zangeressen. Een warme en hechte groep, die onder leiding van Jeffrey van der Vegt vier- tot zevenstemmig haar repertoire zingt. In zestien jaar is Re-flax uitgegroeid tot één van de beste popkoren van ons land.

KRPH is met haar 116 jaar het oudste harmonieorkest uit Rotterdam; een vereniging met een rijk verleden en een mooie toekomst. In Rotterdam is zij een graag geziene gast, o.a. op de Wereldhavendagen. Het orkest bestaat uit ruim 50 leden en staat onder leiding van Ton van Grevenbroek.

De shows vinden plaats op 18 november. Het matinee begint om 14:00 uur, de avondvoorstelling om 19:30. De kaartverkoop is begonnen, en kaarten (a €15,00 per stuk) kunnen besteld worden via deze link voor het matinee en deze link voor de avondvoorstelling

Links