Daverend geluid op Zuid

Het is zaterdag 18 september 2021. De zon schijnt. Het belooft ‘A beautiful day’ te worden.
De koorleden van Vocal Popgroup Re-flax arriveren bij het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. Na 1,5 jaar mogen we eindelijk weer! Doen wat we het liefste doen: zingen.
In een uitgelaten sfeer zoeken we alle plekken in het stadion op. Vanaf grote hoogte laten we de eerste noten klinken. De stralende zon tovert een lichte teint op onze gezichten. We voelen ons geweldig en worden opgetild door de magische werking van het stadion. Zélfs zonder publiek en op 1,5 meter afstand een unieke ervaring! En met een prachtig resultaat.
Hoe mooi zou dit klinken in een vol stadion? We gaan graag de uitdaging aan!

Re-flax on Top of The World

Helaas duurt de Corona epidemie voort en kunnen wij nog steeds niet met elkaar zingen. Toch wilden wij weer van ons laten horen en met onze muziek de wereld weer een stukje vrolijker maken.

Door veel menselijke creativiteit en digitale technieken kunnen wij u trots onze nieuwe videoclip presenteren: Geniet van Vocal Popgroup Re-flax on top and around the world!

(Deze clip is opgenomen met inachtname van het geldende landelijk corona protocol)

Love Shine A Light

In deze periode van stress, angst en onzekerheid verlicht Vocal Popgroup Re-flax de wereld graag met liefde. Met passie gezongen voor iedereen die een stukje licht kan gebruiken in donkere tijden.

Waar de Waal stroomt

Wat doe je als je in tijden van social distancing niet bij elkaar kunt zijn, maar je wilt tóch met elkaar blijven zingen? Dan neem je graag de uitdaging aan om het Ambachtse volkslied 'Waar de Waal stroomt' nieuw leven in te blazen.

When Love Takes Over afgelast!

Vanwege de nieuwe gezondheidsmaatregelen die zojuist vanuit de overheid in samenwerking met het RIVM zijn aangekondigd ter bestrijding van het Coronavirus, zijn wij helaas genoodzaakt de shows 'When love takes over' op 28 en 29 maart af te gelasten.
 

Helaas komen wij er met Cascade niet uit om nieuwe data te plannen. Hun programma zit te vol en de momenten die zij nog beschikbaar hebben, passen niet in onze planning. Cascade zal de kopers waarvan zij een mailadres in hun bezit hebben, vanmiddag per mail informeren over het terugstorten van de kosten van de gekochte kaarten (minus toeslagkosten van € 1,- per kaartje).

De mensen die aan de kassa kaarten hebben gekocht en een telefoonnummer hebben achtergelaten, worden gebeld.

Aan de mensen die aan de kassa kaarten hebben gekocht en niets hebben achtergelaten, is het verzoek om zelf contact op te nemen met Cascade. Per mail of per telefoon.

Gaat die geweldige show dan helemaal niet door? Ja, natuurlijk wel! We hebben niet voor niks met het zweet op ons hoofd staan te zingen en springen! We waren er helemaal klaar voor...en zijn dat nog steeds, want we repeteren inmiddels alweer door, alleen dan op veilige afstand met z'n 80-en achter de computer.

Kortom, wij zijn -ondanks de Corona zorgen- niet onverminderd enthousiast om jullie onze kunsten te laten zien. Maar wanneer, dat is nog even de vraag


Voor nu: blijf alsjeblieft gezond, zorg goed voor elkaar en houd je aan de voorschriften.

Een virtuele hug van ons en graag tot snel ziens!

 

Help Re-flax met sponsorkliks!

Bestel je wel eens wat bij de grote (of kleine) webshops? En draag je Re-flax een warm hart toe?  Maak dan gebruik van sponsorkliks!

Met sponsorkliks sponsor je ons, en het kost je niets extra! Bestel via deze link bij je webshop, en Re-flax ontvangt een klein bedrag. Dat helpt weer om leuke dingen te doen.

Extra voorstelling Christmas Sing Along

De eerste editie was in no-time uitverkocht! Om nog meer fans de kans te geven kerstliedjes met ons mee te zingen, geven we een extra concert op woensdag 11 december in Cascade! Wacht niet te lang met kaarten bestellen!

Kerstliedjes zingen is leuk, maar nog leuker om dit te doen samen met een groot koor. Deze avond organiseert Re-flax een laagdrempelige show voor iedereen die van zingen houdt. Zonder ‘toeters en bellen’, waarin het samen zingen en beleven centraal staat. U kunt luisteren naar een aantal Re-flax kerstklassiekers en meedoen met nummers die iedereen kent.

Kaarten kunnen besteld worden via de website van theater Cascade

Re-flax @ Middelburg VÓLkoren 2019

Voor het eerst deed Re-flax mee aan het VÓLkoren festival in Middelburg. Op de eerste zaterdag van juni traden we op met heerlijk weer op de Markt. In drie kwartier kon je alles zien wat ook in een echte Re-flax show voorbij komt: Kledingwissels, choreografie, entertainment en vooral zang!

Meer video's bekijken? Kijk ook eens in de videosectie van de site!

World Choir Games

Zoals jullie ongetwijfeld weten, gaat Re-flax in juli 2020 naar de World Choir Games, dé Olympische Spelen voor koren. Om goed voor de dag te kunnen komen, zullen wij in de komende tijd de nodige investeringen moeten doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan professionele in-ear monitoring, kleding, maar ook verrijdbare podiumdelen staan op ons verlanglijstje.

Om dit te kunnen bekostigen, zullen wij in de komende tijd een aantal ludieke activiteiten organiseren. Eentje verklappen we: een kerstvoorstelling op donderdagavond 12 december 2019 in theater Cascade! De kaartverkoop hiervoor start op 10 mei a.s. via https://theater.stichting-cascade.nl/ Wees er snel bij, want we verwachten dat de voorstelling snel uitverkocht zal zijn.
Een hele andere actie is die van de Vriendenloterij. Het is namelijk mogelijk om met jouw lot óns te steunen. Maar liefst 50% van je inleg kan gedoneerd worden aan Re-flax en het mooie is: het kost jou niets extra!

Speel je al mee met de Vriendenloterij dan is het enige dat je hoeft te doen, de Ledenservice van de Vriendenloterij bellen op het telefoonnummer 088 - 020 1020 en aan te geven dat je Stichting Vocal Popgroup Re-flax als doel kiest. Klaar!

Speel je nog niet mee met de Vriendenloterij, maar wil je kans maken op fantastische prijzen én tegelijkertijd Re-flax steunen? Ga dan naar https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm en kies bij de vraag "Welk goed doel wilt u steunen?" het antwoord "Ik steun een club of stichting naar keuze" en zoek vervolgens op "Stichting Vocal Popgroup RE-FLAX".

Super als je ons mee wilt helpen onze dromen te realiseren! Wij zien je graag tijdens één van onze voorstellingen.

Links

Deze site gebruikt cookies voor het gebruik van onder meer YouTube, Google Analytics en andere diensten van derden zoals Twitter en Facebook. Deze cookies zijn nodig voor de goede werking van de website.