Extra voorstelling Christmas Sing Along

De eerste editie was in no-time uitverkocht! Om nog meer fans de kans te geven kerstliedjes met ons mee te zingen, geven we een extra concert op woensdag 11 december in Cascade! Wacht niet te lang met kaarten bestellen!

Kerstliedjes zingen is leuk, maar nog leuker om dit te doen samen met een groot koor. Deze avond organiseert Re-flax een laagdrempelige show voor iedereen die van zingen houdt. Zonder ‘toeters en bellen’, waarin het samen zingen en beleven centraal staat. U kunt luisteren naar een aantal Re-flax kerstklassiekers en meedoen met nummers die iedereen kent.

Kaarten kunnen besteld worden via de website van theater Cascade

Re-flax @ Middelburg VÓLkoren 2019

Voor het eerst deed Re-flax mee aan het VÓLkoren festival in Middelburg. Op de eerste zaterdag van juni traden we op met heerlijk weer op de Markt. In drie kwartier kon je alles zien wat ook in een echte Re-flax show voorbij komt: Kledingwissels, choreografie, entertainment en vooral zang!

Meer video's bekijken? Kijk ook eens in de videosectie van de site!

World Choir Games

Zoals jullie ongetwijfeld weten, gaat Re-flax in juli 2020 naar de World Choir Games, dé Olympische Spelen voor koren. Om goed voor de dag te kunnen komen, zullen wij in de komende tijd de nodige investeringen moeten doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan professionele in-ear monitoring, kleding, maar ook verrijdbare podiumdelen staan op ons verlanglijstje.

Om dit te kunnen bekostigen, zullen wij in de komende tijd een aantal ludieke activiteiten organiseren. Eentje verklappen we: een kerstvoorstelling op donderdagavond 12 december 2019 in theater Cascade! De kaartverkoop hiervoor start op 10 mei a.s. via https://theater.stichting-cascade.nl/ Wees er snel bij, want we verwachten dat de voorstelling snel uitverkocht zal zijn.
Een hele andere actie is die van de Vriendenloterij. Het is namelijk mogelijk om met jouw lot óns te steunen. Maar liefst 50% van je inleg kan gedoneerd worden aan Re-flax en het mooie is: het kost jou niets extra!

Speel je al mee met de Vriendenloterij dan is het enige dat je hoeft te doen, de Ledenservice van de Vriendenloterij bellen op het telefoonnummer 088 - 020 1020 en aan te geven dat je Stichting Vocal Popgroup Re-flax als doel kiest. Klaar!

Speel je nog niet mee met de Vriendenloterij, maar wil je kans maken op fantastische prijzen én tegelijkertijd Re-flax steunen? Ga dan naar https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm en kies bij de vraag "Welk goed doel wilt u steunen?" het antwoord "Ik steun een club of stichting naar keuze" en zoek vervolgens op "Stichting Vocal Popgroup RE-FLAX".

Super als je ons mee wilt helpen onze dromen te realiseren! Wij zien je graag tijdens één van onze voorstellingen.

Verkoop kaarten begonnen!

Extra voorstelling Christmas Sing Along 11 december!

De verkoop van de kaarten voor de Sing-Along op 12 december 2019 (uitverkocht!) en de shows in maart 2020 is begonnen. De kaarten voor "When Love Takes Over" op 28 en 29 maart 2020 kun je bestellen via Theater Cascade. Kaarten voor de avondvoorstelling van 28 maart kun je bestellen via deze link. Als je kaarten wil bestellen voor de matineevoorstelling op 29 maart klik je hier, en voor de avondvoorstelling op 29 maart kun je op deze link klikken.

Autumn Proms

Ervaar de chemie tussen Vocal Popgroup Re-flax en Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH). Tijdens deze unieke show in theater Kunstmin in Dordrecht worden de mannen en vrouwen van Re-flax live begeleid door het orkest en zal er op hoog tempo gewisseld worden tussen de verschillende muziekstijlen zoals pop, rock, romantische songs en evergreens.

Vocal Popgroup Re-flax is een popkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht met 80 zangers en zangeressen. Een warme en hechte groep, die onder leiding van Jeffrey van der Vegt vier- tot zevenstemmig haar repertoire zingt. In zestien jaar is Re-flax uitgegroeid tot één van de beste popkoren van ons land.

KRPH is met haar 116 jaar het oudste harmonieorkest uit Rotterdam; een vereniging met een rijk verleden en een mooie toekomst. In Rotterdam is zij een graag geziene gast, o.a. op de Wereldhavendagen. Het orkest bestaat uit ruim 50 leden en staat onder leiding van Ton van Grevenbroek.

De shows vinden plaats op 18 november. Het matinee begint om 14:00 uur, de avondvoorstelling om 19:30. De kaartverkoop is begonnen, en kaarten (a €15,00 per stuk) kunnen besteld worden via deze link voor het matinee en deze link voor de avondvoorstelling

Versterking gezocht!

Re-flax zoekt versterking en heeft plaats voor sopranen, alten, bassen en tenoren!
Dus kun je zingen, ben je gezellig en heb je de moves? Aarzel niet en geef je op voor een stemtest. Kijk voor meer informatie op deze link!

Re-flax @ Paradiso 2018

Onze 15 minutes of fame in poptempel Paradiso, dé heilige grond waar de grootste artiesten hebben gestaan, waren in één woord bijzonder. Wat een geweldige ervaring om in deze imposante zaal op te mogen treden en wat een fantastische akoestiek.
De uitvoering van de nummers 'Thankful', 'Dream on' en de Motown medley werd beantwoord met een daverend applaus. Tijdens 'Thankful' was er ontroering bij het publiek en ook de presentator gaf aan een brok in de keel te hebben. Een mooier compliment bestaat niet!
Ons visitekaartje is afgegeven en wij kunnen met een trots gevoel zeggen: been there, done that ✔ maar oh, oh, oh wat smaakt dit toch weer naar meer .

Uitverkocht!

Ondanks dat het pas begin oktober is, zijn de drie shows in december reeds uitverkocht!

Extra show!

Wegens de grote vraag naar kaarten voor onze show Winter Re-flaxions is besloten er een 3e show op zondagavond 17 december aan toe te voegen.
Mis 't niet, want de avond staat bol van verrassingen! 
Meer informatie? klik hier

Winter Re-flaxions

Het is al weer een tijd geleden dat Re-flax een Kerst- of Wintershow verzorgde. In deze periode van het jaar,  waarin de dagen kort en de avonden lang zijn, is het tijd voor gezelligheid en sfeer. Tijd voor de zangers en zangeressen van Re-flax om, samen met songcoach Jeffrey van der Vegt, u een mooie mix te bieden van stemmige songs en verrassende Christmas-arrangementen. Het enige dat U hoeft te doen is heerlijk onderuit genieten van deze warme winter-show.

Kaarten voor de shows zijn helaas niet meer te koop. De drie shows zijn volledig uitverkocht. 

Links