Boekingen

Optreden met Re-flax is altijd één groot feest.

Het koor vindt het leuk en spannend om het repertoire waar zij hard aan heeft gewerkt aan het publiek te laten zien. Het publiek van Re-flax is doorgaans razend enthousiast. De combinatie van zangkwaliteit, uitstraling, outfit, de show, de choreografie en de decors garanderen een professionele muzikale avond.

Re-flax heeft een breed repertoire opgebouwd. Het uitgebreide repertoire biedt de mogelijkheid om rond een bepaald thema een programma/optreden samen te stellen. Dit gaat in overleg met jou als organisator, onze showcommissie en onze songcoach. Ook wordt de lengte van het optreden besproken. Aan de hand daarvan kunnen wij een idee geven van de door te berekenen kosten. Aarzel niet, want als het aan Re-flax ligt, gaat ‘het dak eraf...’

Als je het interesseformulier invult, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Het invullen van een interesseformulier is geheel vrijblijvend.

Links

Deze site gebruikt cookies voor het gebruik van onder meer YouTube, Google Analytics en andere diensten van derden zoals Twitter en Facebook. Deze cookies zijn nodig voor de goede werking van de website.