GASTENBOEK

Geen Facebook, maar wil je toch een bericht achterlaten?  Doe dat dan hier! (en ook als je wel Facebook hebt mag je hier gerust wat tikken...)

Klaas: Afwezig

Hallo allemaal,

 

De intensieve tien maanden, combi MBK en PSBK scholing, hebben mij enorm veel energie gekost. (Nog geen uitslag maar verwacht wel te slagen)

Ik kan dan ook, tot mijn grote spijt, komende zaterdag niet genieten van jullie optreden!

 

Maar ik wens jullie alle succes en plezier toe het komende weekend. Geniet er van!!!

Groet en liefs Klaas en Danny


zaterdag 15 oktober 2016
Angelo Stal: offerte aanvraag

Geachte heer/mevrouw,

Ik was bezig met een offerte aanvraag via jullie website. Na het klikken op de "verstuur" knop kreeg ik de volgende foutmelding. "It appears that page you were looking for doesnt exist. Sorry about that."

Met vriendelijke groet,
Angelo Stal


woensdag 11 mei 2016
Marlies Schram: optreden op 26 april in Cascase na uitreiking koninklijke onderscheidingen.

Dag Jeffrey en zangers en zangeressen die op 26 april hebben opgetreden op de receptie van Herman Jonker, (en die van mij), 

 

Graag wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor het spetterende optreden op de receptie van Herman Jonker en van mij in Cascade op 26 april jongstleden. Jullie waren er eigenlijk voor Herman maar ik beschouwde jullie fantastische mini-concert ook als een beetje voor mij. :)

Wat een power en enthousiasme stralen jullie uit!!! dat wist ik natuurlijk al lang, maar nu hebben eindelijk al onze familieleden, (uit Noord Holland en Friesland), jullie een keer in actie kunnen zien. Wij spreken al zo lang lovend over jullie, nu konden ze dat ''aan den lijve'' ondervinden. Ook vrienden en kennissen uit verschillende delen van het land wisten niet wat hen overkwam. 

Iedereen was behoorlijk onder de indruk, te meer daar jullie zo onverwacht opkwamen en de sterren van de hemel zongen!! Ik heb er enorm van genoten en alle andere aanwezigen net zo!

 

Nogmaals heel veel dank!! Wij kijken uit naar jullie performance op 24 juni, het afscheidsfeest van mijn echtgenoot. Dat belooft ook een happening te worden!! 

 

Met een hartelijke groet voor jullie allen, Marlies Schram.


maandag 02 mei 2016
ary van de Velden: e-mail adres

Via deze weg zoeken wij de e-mail adressen van Martin Dennis en Jeffrey van de Vegt.

Dit in verband met het 35 jarig bestaan van de H.O.H.C. te Nieuwegein.

met vriendelijke groeten,

Ary van de Velden


zaterdag 05 maart 2016
Marcel van der End: Korenslag Alblaserdam

Succes morgen allemaal en heel veel plezier in Korenslag Alblasserdam.

Maak er een feestje van, jammer dat ik er niet bij kan zijn.

Groetjes Marcel van der End


vrijdag 18 september 2015
 

Voeg een bericht toe


Links

Deze site gebruikt cookies voor het gebruik van onder meer YouTube, Google Analytics en andere diensten van derden zoals Twitter en Facebook. Deze cookies zijn nodig voor de goede werking van de website.